24-7 Zorg om de Hoek - Blog
Hier komen de captions

Thuiszorg

Thuiszorg is voor jong en oud!

Bij 24-7 Zorg om de Hoek is iedereen welkom. Waar u ook vandaan komt of waar u ook in gelooft.In ons zorgaanbod houden wij rekening met verschillende culturele gebruiken rondom, gezondheid, leefomstandigheden, en gewoonten. Heeft u tijdelijk zorg nodig? Of wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar heeft u daarbij ondersteuning nodig?

De medewerkers van 24-7 Zorg om de Hoek staan voor u klaar om u thuis te helpen. Wij bieden professionele zorg aan huis die aansluit op uw cultuur, wensen en behoeften. Wij werken vanuit de wensen en mogelijkheden van u als cliëntWij ondersteunen indien gewenst, verzorgen als het moet. Door onze manier van werken, kleinschalig, flexibel en persoonlijk, kunnen wij onze beloften waarmaken. Onze thuiszorg kan 7 dagen per week 24 uur per dag geboden worden en wij garanderen dat wij de zorg kunnen verlenen die u nodig heeft.

Hoe komt u bij ons terecht? 

  • U kunt bij ons terecht voor zowel zorg in natura (ZIN) als persoonsgebonden budget (PGB).
  • U kunt bij ons zelf zorg aanvragen door ons te bellen of te mailen.
  • Zorg ontvangen via verwijzing.
  • Via uw huisarts
  • Na een ziekenhuis of verpleeghuis opname

Zorg aanvragen.

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier, door ons te bellen Tel. 070-7799622 of stuur een mail naar:             info@24-7zorgomdehoek.nl. Heeft u nog vragen of wilt u weten wat 24-7 Zorg om de Hoek voor u kan betekenen? Bel ons gerust. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u.